ISG - International Sport Group Sh.p.k.

Adresa Hilmi Rakovica, numër 32, 10000 Prishtinë – Republika e Kosovës
Tel 044150791 – Email info@isg-ks.comWebsite www.isg-ks.com

Profili i kompanisë

ISG është themeluar më 2012 në Prishtinë nga Driton Latifi, i cili pas 16 viteve eksperiencë në gazetari të shkruar (KOHA Ditore, Lajm, Zëri) dhe përcjellje të shumë ngjarjeve të mëdha sportive formoi këtë kompani. Si redaktor i sportit ai ka përcjellur kampionate evropian të futbollit (Euro 2004 dhe Euro 2008), kampionat botëror (Gjermania 2006), Olimpiadën e Londrës 2012, ndeshje ndërkombëtare të futbollit të kombëtares shqiptare, duele ndërkombëtare të boksit dhe turne të tenisit, ka vendosur që eksperiencën nga këto ngjarje dhe aktivitete të tjera ndërkombëtare të sportit ti zhvillojë nëpërmjet kompanisë, ISG.
ISG merret me veprimtari të gjëra në fushën e sportit, si menaxhim, marketing dhe media.
Të gjitha këto realizohen nga një staf profesional dhe i trajnuar, si dhe në bashkëpunim me kompani dhe ekspert të lëmivë të menaxhimit, marketingut e medias nga Kroacia, Zvicra, Gjermania, Italia, Anglia, Franca e Suedia. Më poshtë janë të theksuara disa nga veprimtaritë kryesore.

Menaxhimi

Marketing

Media

ISG është pronare e portalit të njohur të sportit në gjuhën shqipe, www.sporti1.com, në kuadër të kësaj platforme ofron mundësi të ndryshme reklamimi për bizneset dhe korporatat.

Partnerët tanë